+31 (0)6-52 65 37 61

Korte WordPress Training, online of op locatie

WordPress leren, binnen een paar uur!

Ondanks dat WordPress een bijzonder gebruiksvriendelijk systeem is, waarmee je ongetwijfeld snel uit de voeten kunt, is het raadzaam een korte WordPress cursus te volgen.

 

Dit ga je leren:

 • Berichten plaatsen en pagina’s maken.
 • Berichten en pagina’s beheren.
 • Leren omgaan met categorieën en uitgelichte afbeeldingen.
 • Tekst bewerken.
 • Images en bestanden uploaden
 • Links plaatsen.
 • Content (lees: tekst en plaatjes) optimaliseren voor zoekmachines als Google (SEO).
 • Het menu bewerken.
 • Het contactformulier aanpassen (gevorderd).

Wil je nóg meer weten?

 • Over een bepaalde plugin? Zoals een nieuwsbriefsysteem via MailPoet?
  Of Yoast, waarmee je jouw website beter vindbaar maakt in de zoekmachines?
 • Of hoe je het beste upgrades en back-ups kunt maken?
 • Of hoe je omgaat met widgets?
 • De broncode?
 • etc etc?
  Laat het weten, en wij maken een programma op maat.
  Rekening houdend met de inrichting van jouw website en persoonlijke verlanglijstje.

Voordelen van Online begeleiding

 1. Zoom, Teams, Google Meet en Meer: Via deze platforms kunnen we een real-time sessie houden waarbij we het scherm delen, en ik je kan voordoen hoe je .
  NB: geef gerust aan waar de voorkeur naar uitgaat: Zoom, Google Meet of anders?
 2. Geen Reistijd: Online begeleiding elimineert de noodzaak om te reizen naar een fysieke locatie. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook reiskosten en ongemak.
 3. Comfort van Thuis: Leren vanuit de comfortabele omgeving van je eigen huis kan een gevoel van veiligheid en gemak creëren, wat de leerervaring kan verbeteren.
Voor de kosten verwijzen we graag naar onze pagina met Tarieven!

Voordelen van Persoonlijke Begeleiding op Locatie

 1. Persoonlijke begeleiding op locatie betekent dat ik fysiek aanwezig ben om je te ondersteunen. Dit zorgt voor directe en persoonlijke interactie die soms nodig is als je net begint.
 2. Visuele Demonstratie: Complexe onderwerpen kunnen gemakkelijker te begrijpen zijn wanneer ze persoonlijk worden gedemonstreerd. Dit maakt het leren intuïtiever en duidelijker.
 3. Diepgaande Interactie: Persoonlijke begeleiding bevordert diepgaande gesprekken en discussies over onderwerpen. Je kunt dieper ingaan op concepten, vragen stellen en een dieper begrip ontwikkelen.
 4. Comfort en Vertrouwen: Voor sommige mensen kan de persoonlijke connectie met een mentor een gevoel van comfort en vertrouwen creëren, waardoor ze zich vrijer voelen om vragen te stellen en te leren.

Meer weten? Laat van je horen!

Stuur je contactgegevens en ik neem contact met je op om je wensen te bespreken. 

 

Over Karen Nijst

Ik heb jarenlang als marketing-communicatie adviseur gewerkt en denk dat ik destijds één van de eerste ben geweest in Nederland, die een computer in huis haalde. Iedereen verklaarde me voor gek. Zo'n log ding ... dat is toch geen aanwinst voor het interieur? Maar ik was verkocht!
Inmiddels ben ik al lange tijd gecertificeerd php-programmeur en webdesigner, toch blijf ik het belangrijk vinden dat de site van mijn klanten er niet alleen gelikt uitziet maar óók resultaten oplevert. Dat doe ik door mee te denken met de klant, waarna ik de wensen ‘vertaal’ naar technische oplossingen. De laatste jaren bouw ik voornamelijk WordPress-sites, WOOCOMMERCE webwinkels en sites op maat, waarvoor ik de themes schrijf en verschillende plugins. Daarnaast help ik mijn klanten bij het schrijven van commerciële teksten die het goed doen in de zoekmachines.
Contact opnemen? +31 (0)6-52 65 37 61 info@kahlo.nl