Web- en e-mailhosting

Een goede (WordPress) website begint met goede hosting! Er zijn duizenden bedrijven die jouw site kunnen hosten, maar zijn ze ook goed?

Wij van Kahlo Webdevelopment & Copywriting hebben inmiddels te vaak ondervonden dat goedkoop heel vaak duurkoop betekent.
Het aantal keren dat wij besmette websites (virussen) troffen, er weinig service geboden werd of de laatste versie van WordPress gewoonweg niet ondersteund werd (..) zijn talrijk ūüôĀ

Dus goedkoop hosten kan uiteindelijk heel nadelig uitpakken.

Waar moet je op letten bij de keuze voor een hostingbedrijf?

  • Snelheid
  • Serverlocatie
  • Veiligheid
  • Service

Web- en e-mailhosting bij Sohosted

Vandaar dat wij bij voorkeur in zee gaan met Sohosted. Al onze pakketten hebben één ding gemeen en dat is dat ze allemaal voorzien zijn van een aantal zeer uitgebreide standaard faciliteiten zoals:

  • Plesk Control Panel
  • Uitgebreide statistieken

Wat is Webhosting?

Wikipedia: Webhosting is een dienst die particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, worden deze opgeslagen bij een hostingbedrijf.

Kahlo Webdevelopment & Copwriting biedt zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren diverse shared hosting oplossingen, waarmee webhosting en e-mail hosting afgenomen kan worden.
Deze worden aangeboden i.s.m. Sohosted. Alle shared hosting diensten zijn gebaseerd op het platform UniStructure‚ĄĘ, dat de hoogste beschikbaarheid van 99,98% garandeert. Tegen lage tarieven beschik¬†je¬†daardoor¬†over zeer betrouwbare hostingoplossingen voor diverse doeleinden.