+31 (0)6-52 65 37 61

Web- en e-mailhosting

Een goede (WordPress) website begint met goede hosting! Er zijn duizenden bedrijven die jouw site kunnen hosten, maar zijn ze ook goed?

Wij van Kahlo Webdevelopment & Copywriting hebben inmiddels te vaak ondervonden dat goedkoop heel vaak duurkoop betekent. Het aantal keren dat wij besmette websites (virussen) troffen, er weinig service geboden werd of de laatste versie van WordPress gewoonweg niet ondersteund werd (..) zijn talrijk ūüôĀ

Dus goedkoop hosten kan uiteindelijk heel nadelig uitpakken.

Waar moet je op letten bij de keuze voor een hostingbedrijf?

 • Betrouwbaarheid en Uptime: Zoek een hostingprovider met een bewezen staat van dienst op het gebied van betrouwbaarheid en uptime. Je wilt dat je website altijd beschikbaar is voor bezoekers.
 • Schaalbaarheid: Kies een hostingpakket dat kan meegroeien met de behoeften van je website. Dit is vooral belangrijk als je verwacht dat je site in de toekomst meer verkeer zal ontvangen.
 • Technische Ondersteuning: Controleer de beschikbaarheid en kwaliteit van de klantenondersteuning. Snelle respons en hulp bij technische problemen zijn essentieel.
 • Snelheid: De laadsnelheid van je website heeft invloed op de gebruikerservaring en zoekmachine-optimalisatie. Kies een host met snelle servers en caching-opties.
 • Beveiliging: Hostingproviders moeten beveiligingsmaatregelen treffen om je website te beschermen tegen aanvallen en malware.
 • Back-up Opties: Regelmatige back-ups zijn van vitaal belang. Kies een host die automatische back-ups aanbiedt en de mogelijkheid om je website gemakkelijk te herstellen.
 • Locatie van de Server: Als je voornamelijk een lokaal publiek bedient, kan een server die dicht bij je doelgroep staat, de laadtijden verbeteren.
 • Prijsopties: Hoewel de prijs belangrijk is, is het ook belangrijk om waarde te overwegen. Goedkope hosting kan soms ten koste gaan van betrouwbaarheid en prestaties.

Web- en e-mailhosting bij YourHosting

Vandaar dat wij bij voorkeur in zee gaan met Sohosted (inmiddels YourHosting). Al onze pakketten hebben één ding gemeen en dat is dat ze allemaal voorzien zijn van een aantal zeer uitgebreide standaard faciliteiten zoals:

 • Plesk Control Panel
 • Uitgebreide statistieken

Ge je met ons in zee? Dan hoef je zelf GEEN contact op te nemen met YourHosting. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is en je kunt bij ons terecht voor het volledige pakket:

 • domeinnaam && SSL
 • e-mail
 • host
 • website
 • √©n onderhoud.

Wat is Webhosting?

Wikipedia: Webhosting is een dienst die particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, worden deze opgeslagen bij een hostingbedrijf.

Kahlo Webdevelopment & Copwriting biedt zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren diverse shared hosting oplossingen, waarmee webhosting en e-mail hosting afgenomen kan worden.
Deze worden aangeboden i.s.m. YourHosting. Alle shared hosting diensten zijn gebaseerd op het platform UniStructure‚ĄĘ, dat de hoogste beschikbaarheid van 99,98% garandeert. Tegen lage tarieven beschik¬†je¬†daardoor¬†over zeer betrouwbare hostingoplossingen voor diverse doeleinden.

Over Karen Nijst

Ik heb jarenlang als marketing-communicatie adviseur gewerkt en denk dat ik destijds één van de eerste ben geweest in Nederland, die een computer in huis haalde. Iedereen verklaarde me voor gek. Zo'n log ding ... dat is toch geen aanwinst voor het interieur? Maar ik was verkocht!
Inmiddels ben ik al lange tijd gecertificeerd php-programmeur en webdesigner, toch blijf ik het belangrijk vinden dat de site van mijn klanten er niet alleen gelikt uitziet maar √≥√≥k resultaten oplevert. Dat doe ik door mee te denken met de klant, waarna ik de wensen ‚Äėvertaal‚Äô naar technische oplossingen. De laatste jaren bouw ik voornamelijk WordPress-sites, WOOCOMMERCE webwinkels en sites op maat, waarvoor ik de themes schrijf en verschillende plugins. Daarnaast help ik mijn klanten bij het schrijven van commerci√ęle teksten die het goed doen in de zoekmachines.
Contact opnemen? +31 (0)6-52 65 37 61 info@kahlo.nl