+31 (0)6-52 65 37 61

About US

Karen Nijst
karen@kahlo.nl

Bart van Helvoirt
helvoirt@kahlo.nl

Kahlo Websites & Beeld

Sinds 1998

Kahlo Websites & Beeld is meer dan twintig jaar opgericht door Karen Nijst en is een webbureau met veel ervaring in de wereld van internet, reclame, PR en uitgeversbranche. Omdat wij samenwerken met verschillende vakspecialisten die hun vak verstaan, kun je bij ons terecht met verschillende soorten wensen en vragen over de (toekomstige) website en/of publicaties.

Wij zijn goed in zowel vormgeving als programmering van bijvoorbeeld plugins voor WordPress of WEBWINKELS op MAAT. Wij leveren het liefst maatwerk, omdat wij van mening zijn dat iedere onderneming uniek is. En daar horen ook een bijpassende website en functionaliteiten bij.
Daarnaast schrijven wij webteksten die jouw doelgroep aanspreken maar waar ook de zoekmachines blij van worden. Wil je dat wij ook jouw visitekaartjes of ander drukwerk vormgeven? Of wil je liever rustig beginnen door een een website te huren ?
Laat het gewoon even weten!

Een eigen website? Is dat duur?

Klik hier voor ons overzicht met tarieven!

Klik op de afbeelding voor het Profiel & Portfolio van Karen Nijst

Wij zijn van mening dat we veel leveren voor een bijzonder redelijke prijs. Maar als je vindt dat jouw budget (nog) niet toereikend genoeg is, kun je bij ons ook terecht voor een huurwebsite (v.a. €14,50 / maand all-in).

Kostenindicatie:

Onze tarieven zijn uiteraard in overleg en afhankelijk van jouw wensen.
Maar wanneer je kiest voor een vormgeving op maat, moet je denken aan een v.a. prijs van € 850,-. Voor een website die is uitgerust met bepaalde functionaliteiten zoals bijvoorbeeld een inlogsysteem, geldt een v.a. prijs van €1050,- Onderhoud v.a. € 85,-/jaar

Kies je voor een site op maat?

Dan maken wij altijd eerst een afspraak om jouw bedrijf te leren kennen en jouw verhaal te horen. Op die manier kunnen we niet alleen meedenken, maar krijgen we ook meer feeling met jouw bedrijf en de eisen en wensen die je aan de website stelt. Na dit eerst kennismakingsgesprek onderzoeken wij verder wat je precies wenst te bereiken met de website en/of publicatie. Dit doen wij door goed te kijken naar de huisstijl en reclame-uitingen. Maar ook door te luisteren naar jouw ideeën en ervaringen.

Er zijn veel mogelijkheden, zoals:

Het schrijven van (WordPress) plugins & themes op maat.
Diverse WordPress sites, zoals:
Vacature Site? Veiling Site? Galerie? Site voor leden? En meer!
SEO: Optimalisatie in de zoekmachines.
Maken van korte animaties (zie filmpje) en banners.
Verzorgen van commerciële videopresentaties.
Vormgeving van jouw logo en ander drukwerk.

Contact