Kahlo is een webbureau met meer dan vijftien jaar ervaring in de internetwereld, reclame/pr – en uitgeversbranche.

Omdat wij samenwerken met verschillende vakspecialisten die hun vak verstaan, kun je bij ons terecht met verschillende soorten wensen en vragen over de (toekomstige) website en/of publicaties.

Kernactiviteiten

Wij zijn goed in zowel vormgeving als programmering van bijvoorbeeld plugins voor WordPress of aangepaste webwinkels. Wij leveren het liefst maatwerk, omdat wij van mening zijn dat iedere onderneming uniek is. En daar horen ook een bijpassende website en functionaliteiten bij.
Daarnaast schrijven wij webteksten die jouw doelgroep aanspreken maar waar ook de zoekmachines blij van worden. Wil je dat wij ook jouw visitekaartjes of ander drukwerk vormgeven? Of wil je toch liever een website huren ?
Laat het weten!

Nieuwe of andere Website?

Waar moet je allemaal aan denken?

Een nieuwe site. En past een CMS als WordPress bij mij? Of moet ik aan maatwerk denken? Lees onze blog, maak de online briefing en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!
Meer info

Heb jij een goed idee?

Maar kan jouw webbureau je niet verder helpen?

Wil je meer met jouw website? Maar loop je vast? Wij zijn gespecialiseerd in php-programmering en verzorgen WordPress-themes en plugins op maat. Of een Woocommerce Webwinkel.
Om maar iets te noemen!

Meer info

Beter scoren in de zoekmachines?

Zoekmachines zijn dol op goed gebouwde en onderhouden sites. Helaas schort het daar maar al te vaak aan. Ons advies: “Kijk EERST GOED naar de basis”. Wij kijken graag met je mee en geven tips en handvaten waarmee je jouw site zodanig verbetert dat bezoekers en zoekmachines er blij mee zijn!

Meer info

Schrijven voor internet?

Goed schrijven is één ding, goed gevonden worden is weer een andere expertise. Wij schrijven teksten, of kijken met je mee en geven tips en handvaten waarmee je jouw site zodanig verbetert dat bezoekers en zoekmachines er blij mee zijn!

Meer info

Ervaring met:

  • Php-programmering en SQL databasebeheer (v.a. 2008)
  • WordPress, onwtikkelen van plugins. Theme op maat.
  • HTML en CSS
  • Vormgeving (Photoshop, Indesign)
  • Eindredactie van o.a. het Tijdschrift Slim Wonen (Domotica)
  • Marketing-Communicatie
  • Development (van bv plugins en webwinkels)
  • Vormgeving
  • Schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten

Is dat duur, een eigen website?

Voor ons overzicht met tarieven, klik je hier!

Wij zijn van mening dat we veel leveren voor een bijzonder redelijke prijs. Maar als je vindt dat jouw budget nog niet toereikend genoeg is, kun je bij ons ook terecht voor een huurwebsite (v.a. €13,50/maand all-in). 

Kostenindicatie: 
Tarieven zijn uiteraard in overleg en afhankelijk van jouw wensen.
Maar wanneer je vooral kiest voor een vormgeving op maat, moet je denken aan een v.a. prijs van € 650,-
Voor een website die is uitgerust met bepaalde functionaliteiten zoals bijvoorbeeld een inlogsysteem, geldt een v.a. prijs van €950,-
Onderhoud v.a. € 85,-/jaar

Onze werkwijze bij een site op maat:
Wanneer je dit graag wenst, dan maakt Kahlo Websites altijd eerst een afspraak om jou en jouw bedrijf te leren kennen en jouw verhaal te horen. Op die manier kunnen we niet alleen meedenken, maar krijgen we ook meer feeling met jouw bedrijf en de eisen en wensen die je aan de website stelt. Na dit eerst kennismakingsgesprek onderzoeken wij verder wat je precies wenst te bereiken met de website en/of publicatie. Dit doen wij door goed te kijken naar de huisstijl en reclame-uitingen. Maar ook door te luisteren naar jouw ideeën en ervaringen.

Mogelijkheden:

Meer weten? Neem gewoon even contact met ons op!

Help ons spam te voorkomen, vink onderstaand vakje aan: