SEO teksten laten schrijven waar zowel Google als jouw klanten blij van worden?

Goede webteksten schrijven is een vak apart. Mensen die een website, blog of de social media bezoeken, lezen de teksten (content) namelijk op een andere manier dan een boek. De bezoeker wil in één oogopslag zien of de inhoud van een site de moeite waard is. Het is daarom belangrijk dat je kort en bondig ‘to the point’ komt, opdat de lezer geprikkeld wordt verder te lezen. Maar Google kijkt mee! En net als de lezer houdt deze zoekmachine van duidelijke scanbare tekst. 

Zoekmachines worden steeds slimmer en begrijpen steeds beter waar je tekst over gaat. Maar als je teksten niet geoptimaliseerd zijn voor SEO, wordt het lastiger om gevonden te worden. De concurrentie is namelijk enorm! Het schrijven van goede SEO teksten is echter niet makkelijk. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden. Zoals de juiste zoekwoorden (keywords), de juiste meta data en opmaak van de pagina. En meer.

Vooropgesteld: Wij schrijven géén teksten voor Google! De kwaliteit van de tekst staat bij ons hoog in het vaandel. Het moet een tekst zijn waar zowel Google als jouw klanten blij van worden. En blije klanten zorgen voor een hogere conversie. Ofwel: de kans dat de lezer de gewenste actie op jouw site onderneemt, zoals het kopen van een product of het aanvragen van meer informatie, is groter.

Dus wil je beter gevonden worden in zoekmachines als Google? Laat ons dan zorgen voor de SEO*** teksten op jouw site.
*** SEO staat voor Search Engine Optimization ofwel zoekmachine optimalisatie.

Werkwijze en tarieven

Aan de hand van een vragenlijst of telefonisch interview schrijven wij de basistekst.
Denk aan onderwerpen als:

  • Productbeschrijving / USP (Unique Selling Point).
  • Over Ons-verhaal.
  • Visie, Missie en Doelstelling.
  • Referenties. Verhalen van tevreden gebruikers.
  • En meer

Je beoordeelt dit artikel vervolgens (z.s.m.). Ben je tevreden? Dan gaan we de tekst verder optimaliseren voor de zoekmachines.

Tarieven (indicatie. aangezien wij maatwerk leveren kan dit per klant verschillen)

1 artikel € 150,-  maximaal 5 uur
2 artikels € 240,- maximaal 8 uur
3 artikels € 300,- maximaal 11 uur
4 artikels € 380,- maximaal 14 uur
5 artikel € 430,- maximaal 16 uur

Karen Nijst van Kahlo Websites was onder meer verantwoordelijk voor de eindredactie van het
Tijdschrift ‘Slim Wonen’ (Domotica) en vele andere (web)publicaties.

Lever je zelf de tekst aan en wil je dat wij deze redigeren? Dan ben je veelal goedkoper uit. De prijs is uiteraard afhankelijk van de kwaliteit van de aangeleverde teksten.