+31 (0)6-52 65 37 61

(Snel een) eigen webwinkel beginnen?

Wil je jouw eigen online webwinkel beginnen? Of heb je al een webshop en wil je dat wij een nieuwe webshop maken? Kies voor onze Woocommerce oplossing! Wil je snel beginnen? Dan installeren wij binnen een paar werkdagen een basis webwinkel die je naar wens kunt uitbouwen.

Op de foto: www.blokhut.com

Mensen winkelen steeds vaker online

Mensen hebben meer tijd en winkelen steeds vaker online. Het is dus verstandig om eens goed te kijken naar de kansen die online ondernemen biedt. ​

BASIS* WEBWINKEL v.a. 650,-
Voor iedereen die een eenvoudige -maar professionele- webshop wil beginnen, zonder al te veel toeters en bellen. Lekker eenvoudig te beheren en ook geschikt als je meer producten wil verkopen. Inclusief betalingssysteem.

WEBWINKEL PLUS* v.a. 1200,-
Vanaf 1200,-  krijg je een WooCommerce webshop, die is uitgebreid met extra modules, zoals een MailPoet of Follow-Ups nieuwsbrief, (welkom) e-mails op maat, ticketsysteem, dropshipping, notificatie t.a.v. leveranciers en nog veel meer.

Onze webshops zijn scherp geprijsd en elders betaal je vaak 50% meer. Inclusief domeinnaam, SSL en webhosting!

* IN ONZE WOOCOMMERCE CHECKLIST  wordt uitgelegd wat een BASIS-site inhoudt. Ook krijg je meer inzicht in de aanvullende mogelijkheden.

 

Woocommerce Webwinkel

De voordelen kort samengevat

Waarom woocommerce?

WOOCOMMERCE is heerlijk gebruiksvriendelijk! Perfect te combineren met jouw WORDPRESS-site. Het maakt niet uit hoeveel artikelen je wenst te verkopen. Veel of weinig? We bieden voor iedereen een passende oplossing! Daarnaast kun je de webwinkel op elk moment uitbreiden. Groeit jouw bedrijf? Dan groeit jouw webshop met je mee!

Ook wordt Woocommerce standaard gebouwd op een WordPress site, dus profiteer je  van de vele voordelen die dat biedt. Zoals het schrijven van blogberichten of het beheren van een agenda.

Niet onbelangrijk is dat het systeem zo gebouwd is, dat het de kans op hoge resultaten in de zoekmachines aanzienlijk vergroot.

Veel opties!

 • Je kunt (samengestelde) fysieke én digitale producten verkopen.
 • Het is makkelijk foto’s en (aanvullende) productinformatie toe te voegen.
 • Toon gerelateerde producten op je site of doe aan cross en/of upselling.
 • Je kunt verschillende verzend- en belastingopties (BTW) instellen. Ook kun je de verzendkosten laten berekenen aan de hand van gewicht, land of afstand.
 • Gebruik kortingscodes.
 • Houd de voorraad bij. Vermeld en ontvang meldingen voor lage en niet-voorradige artikelen, verberg artikelen die niet op voorraad zijn
 • en veel meer. BEKIJK de video hieronder voor een eerste indruk van de mogelijkheden. Of maak gebruik van onze checklist!

Klantenbeheer

 • Klanten kunnen -indien gewenst- een account maken zodat ze later makkelijk opnieuw kunnen bestellen.
 • Stuur gepersonaliseerde meldingen naar klanten nadat ze een aankoop hebben gedaan of wanneer de bestelling is voltooid.
 • Je kunt de orders beheren via het systeem. Vanaf het moment dat de goederen worden ontvangen tot het moment dat ze worden verzonden.
 • Direct (automatisch) facturen sturen vanuit WooCommerce;
 • En meer.
  BEKIJK de video hieronder voor een eerste indruk van de mogelijkheden. Of maak gebruik van onze checklist!

BEKIJK de video voor een eerste indruk van de mogelijkheden.

transacties

Eigen webwinkel beginnen? Bied je klanten het gemak van online betalen met Ideal, creditcard of PayPal. Maar ook vooruitbetalen is mogelijk.

Wij werken onder meer samen met MOLLIE, KLARNA en SISOW.  Bij zowel Mollie als Sisow heb je geen minimum kosten, geen onverwachte rekeningen en géén afnameverplichting! Je betaalt alleen een laag tarief aan transactiekosten.

Bij  Klarna krijg je vooraf betaald terwijl je klanten pas later betalen. Je hoeft je niet druk te maken of een klant wel of niet betaalt, dat doet Klarna voor je! Klarna kan een aankoop afkeuren en kijkt naar verschillende factoren zoals adresgegevens en betaalgeschiedenis.

Wil je liever samenwerken met een andere aanbieder? Dan kan dat uiteraard.
Zo hebben wij onlangs Omnikassa van de Rabobank geïnstalleerd op verschillende sites.

Welke online betaalmethodes zijn er?

 • iDEAL: Wettelijk gezien mag een webwinkel geen volledige vooruitbetaling eisen. De webwinkel moet altijd een alternatief aanbieden waarmee je na ontvangst van je bestelling kunt betalen.
 • Bancontact: de bekendste online betaalmethode in België en vergelijkbaar met IDEAL.
 • Apple Pay: Voor ING-klanten. In de webwinkel kies je bij betaalmethode voor Apple Pay en bevestig je de betaling met Face ID of Touch ID.
 • Creditcard & PayPal: Bij een geschil kan de creditcardmaatschappij het geld terugvorderen. Zowel PayPal als creditcardmaatschappijen leggen de bewijslast bij de verkoper. Als die bijvoorbeeld niet kan bewijzen dat hij een bepaald product geleverd heeft, kan de consument zijn geld terugkrijgen.
 • Betalen onder Rembours: De klant betaalt aan de deur. De kosten (voor de klant) zijn redelijk hoog, ca. 10,-.
 • Andere methoden: eenmalige machtiging, Tikkie, achteraf betalen, betalen in termijnen en Paysafecard (prepaidkaart).

 

Kahlo Websites

Werkwijze

Is mijn webshop bij jullie in vertrouwde handen?

Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van zowel WordPress-sites als Woocommerce webwinkels. En niet minder belangrijk: wij hebben veel tevreden klanten. Bekijk onze portfolio voor een eerste indruk.

Ik heb interesse, wat kan ik nu het beste doen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag om een offerte (klik hier).
Help ons alvast een handje, door kort aan te geven wat de wensen zijn en voor welk budget.
Je kunt ook een bijlage meesturen, zoals een Wordbestand waarin de bijzonderheden beschreven zijn.

Ik beslis om mijn webwinkel door jullie te laten maken. En wat nu?

Eerst bespreken we uiteraard jouw wensen* en maken -samen met jou- aan de hand hiervan een goede briefing cq. projectbeschrijving om zoveel mogelijk miscommunicatie uit te sluiten. Als in kaart is gebracht wat precies de bedoeling is, maken we een offerte. Wil je snel beginnen? Dan kan dat. Dan installeren we binnen een paar werkdagen een basis webwinkel die je -indien wenselijk- kunt uitbouwen.
* Op deze site vind je een handige checklist die je hierbij kan helpen.

Nadat je akkoord bent gegaan met onze offerte, gaan we aan de slag met je website.
Uiteraard is het belangrijk dat je ons ook alle beschikbare foto’s, logo, teksten en meer toestuurt.
Heb je nog geen logo? Of heb je hulp nodig bij het maken van goede foto’s? Dan kunnen wij je daarmee verder helpen.
Nadat we alles hebben ontvangen maken wij eerst een concept die je kunt beoordelen, en waarin je alvast het een en ander kunt uitproberen.
Pas als je tevreden bent, lanceren we je site. Zie ook de algemene voorwaarden op onze Kahlo-site.

Ik ben een beetje digibeet? Helpen jullie een handje?

Mogen wij je webshop maken? Dan krijg je toegang tot verschillende handige video’s waarin je ziet hoe je jouw webshop zelf kunt beheren. Daarnaast is Woocommerce een heel gebruiksvriendelijk systeem, waarmee je vrij snel uit de voeten kunt. Ook kun je bij ons terecht voor online begeleiding of (indien de RIVM dat goedvindt) persoonlijke begeleiding.
Mocht het toch niet lukken dan bieden wij graag een helpende hand door even met je mee te kijken. In sommige gevallen kan het voorkomen dat hier meerkosten bij komen kijken. Maar dat is ALTIJD in goed overleg.

Eigen webwinkel beginnen met
een Woocommerce shop

PHP Webdevelopment & Copywriting
KvKnr: 17179173
BTWnr: NL001822336B03
Brabant, De Kempen (Nabij Eindhoven)
+31(0)6-52 65 37 61
info@kahlo.nl
kahlowebsites.nl