Website laten maken voor praktijk en welzijnssector

Heb je een praktijk? En wil je een site laten maken? Dan zijn wij je graag van dienst.  Bekijk enkele voorbeelden onderaan!
Een eigen website is namelijk een uitstekende tool om jouw diensten en producten onder de aandacht te brengen van de (veelal googelende) potentiële klanten of relaties.

Is dat duur, zo’n eigen website?
Wij zijn van mening dat we veel leveren voor een bijzonder redelijke prijs. Maar als je vindt dat jouw budget nog niet toereikend genoeg is, kun je bij ons terecht voor bijvoorbeeld een huurwebsite.

Kan ik zelf mijn site bijhouden?
Wij maken gebruik van WordPress, een uitstekend Content Management Systeem (CMS) voor volwaardige websites. Logisch, want het is een van de fijnste en gebruiksvriendelijkste systemen die wij kennen. Jong of oud, onhandig met computers of zelfs een beetje digibeet? De ervaring leert dat de gebruikers van WordPress snel in de gaten hebben hoe ze een site zelf up-to-date kunnen houden!
Het filmpje op deze site geeft een goede indruk van de mogelijkheden (ca 3 minuten)

Word ik ook goed gevonden in Google?
WordPress sites zijn over het algemeen goed vindbaar in de zoekmachines. Daarnaast zorgen we ervoor dat de sites goed worden weergegeven op alle apparaten en dat de domeinnaam is voorzien van een slotje (SSL certificaat).
Je kunt echter nog meer uit je site halen door de content op de site regelmatig te `verversen`. Google houdt namelijk niet van sites die niets nieuws te melden hebben.
Een blog, een agenda, nieuws … het zijn allemaal voorbeelden van content waar de zoekmachines dol op zijn 🙂

Ik zit al op Facebook?
Ook als je actief bent op Facebook, is het belangrijk dat je blijft investeren in  je website.
Zo zal het je niet ontgaan zijn dat Facebook wederom aanpassingen in haar algoritme heeft doorgevoerd. Dit betekent dat Facebook bedrijvenpagina’s minder bereik geeft in de nieuwsstroom. Eigenlijk heb je -zonder te betalen-  weinig invloed op jouw populariteit op dit social platform. Als gebruikers een social platform verlaten, of minder actief zijn … verdampt ook je zorgvuldig opgebouwde publiek ?
Overigens is het mogelijk om je Facebookberichten op jouw eigen site te tonen.

Wil je beter thuis raken in het beheer van de website? Dan bieden wij een WordPress Training aan op locatie. Of via de telefoon en begeleiding op afstand (Teamviewer)

Ervaring leert dat kersverse beheerders binnen een paar uur in staat zijn de site naar wens te beheren!

Nieuwsgierig geworden? Kijk op onzezaakonline.nl voor de mogelijkheden!

Zo zou je kunnen overwegen een website te huren. Voor €23,50/ maand heb je al een complete en professionele site.

Enkele voorbeelden: