website voor (schilders)verenigingen

WordPress website voor stichting of vereniging

Wij willen graag zelf de site makkelijk kunnen bijhouden!

Zit je in het bestuur van een stichting of vereniging? En heb je een eigen website? Dan weet je dat het soms lastig is om deze ‘up-to-date’ te houden.

Vaak is dit in handen van één persoon die handig is met computers. Deze man of vrouw is natuurlijk goud waard, maar toch zou het handig zijn als meer mensen verschillende onderdelen van de site kunnen bijhouden.

WordPress wordt steeds vaker gebruikt als Content Management Systeem (CMS) voor volwaardige websites. Logisch, want het is een van de fijnste en gebruiksvriendelijkste systemen die wij kennen. Jong of oud, onhandig met computers of zelfs een beetje digibeet? De ervaring leert dat de gebruikers van WordPress snel in de gaten hebben hoe ze een site zelf up-to-date kunnen houden!

Wat kun je allemaal met WordPress? Het filmpje op deze site geeft een goede indruk van de mogelijkheden (ca 3 minuten)

Met meer mensen de site bijhouden!
Uiteraard is het mogelijk om met meer personen de site te beheren. Zo kan er een webmaster worden aangewezen en bijvoorbeeld 2 redacteurs die de content voor hun rekening nemen.

Ook goed voor de zoekmachines!
Indien je goed gevonden wenst te worden door de zoekmachines, dan is het belangrijk dat de content op de site regelmatig `ververst` wordt. Zie ook: Hoe haal jij het beste uit jouw kunstenaars site? Google houdt namelijk niet van sites die niets nieuws te melden hebben.

Wil je dat de leden beter thuis raken in het beheer van de website? Dan bieden wij een WordPress Training aan op locatie. Of via de telefoon en begeleiding op afstand (Teamviewer)

Ervaring leert dat kersverse beheerders binnen een paar uur in staat zijn de site naar wens te beheren!

Heeft de vereniging nog geen site? Kijk dan op onzezaakonline.nl voor de mogelijkheden!

Zo zou je kunnen overwegen een website te huren. Voor €23,50/ maand heb je al een complete en professionele site. En voor €13,50/maand een mooie OnePageSite. Inclusief host en domeinnaam!

Enkele voorbeelden: