+31 (0)6-52 65 37 61

Website (WordPress) met weekmenu’s en een uitgebreid inlogsysteem

Vanaf juni vorig jaar, werken wij met veel plezier aan de site:
www.voeding-tegen-kanker.nl in opdracht van Wim van der Meer, auteur van het boek ‘Laat je niet opvreten door kanker’.

Geen gemakkelijke opdracht, omdat er veel voorwaarden zijn waaraan de site moet voldoen. En ook werden tijdens de uitvoering van dit project nieuwe ideeën geboren zodat de site soms op de schop moest.
Maar wij houden van een uitdaging, en daarnaast is het ook ‘part of the job’.
Als een idee eenmaal vorm krijgt, wordt het voor een opdrachtgever overzichtelijker en is er meer ruimte voor creativiteit!

Waarom deze site ? (bekijk het filmpje)
Zoals de naam ‘voeding tegen kanker’ al zegt, wordt op de site een voedingsprogramma aangeboden voor mensen waarbij kanker is geconstateerd.

Deelnemers aan dit programma kunnen op www.voeding-tegen-kanker.nl minimaal 3 maanden inloggen, waarna zij iedere week een gevarieerd weekmenu ontvangen, rijkelijk geïllustreerd met foto’s van de gerechten.
En elke vrijdagochtend staat een handig boodschappenlijstje klaar voor de wekelijkse boodschappen.

Daarnaast is er iedere dag een ‘TIP VAN WIM’ die een verhelderend inzicht geeft in hoe jij stap voor stap jouw eet- en leefgewoontes kunt veranderen.

Eenmaal ingelogd, kun je op de site veel aanvullende informatie vinden.
Zoals de reinigingsdagen waarmee je je lichaam optimaal voorbereid op het programma, of meer informatie over de ingrediënten. En ga je op vakantie? Dan kun je het programma pauzeren.

Bijdrage van Kahlo Webdevelopment:
Uiteraard kunnen wij weinig bijdragen aan de enorme kennis van Wim van de Meer.
Maar technisch gezien, hebben wij -even los van de eisen die aan onze host worden gesteld- veel kunnen realiseren zoals:

 • Een WordPress theme (lay-out) op maat,
 • een op maat geschreven inschrijfformulier, met meerkeuzemogelijkheid en installatie van o.a. Ideal via SISOW. Dit is een formulier die rechtstreeks in de code van het theme is verwerkt, zonder gebruik te maken van een externe plugin of anders.
 • een betrouwbaar inlogsysteem: eenmaal ingelogd dan kunnen onder meer de menu’s gedownload worden. Ook is er toegang tot de informatie en is het mogelijk om het programma te pauzeren. Daarnaast kunnen er vragen gesteld worden over het programma.
 • PLUGINS waarmee Wim:
  • De recepten online kan zetten (inclusief de ingrediënten voor het boodschappenlijstje)
  • Elke dag een Tip online plaatst
  • De belangrijkste teksten kan bewerken
  • KLANTENBEHEER: een account kan activeren (of stoppen/verlengen). En waarmee nieuwe inlogcodes toegestuurd kunnen worden.
 • Andere functionaliteiten, zoals het verzenden van nachtelijk e-mailtjes op het moment dat een nieuw weekmenu klaarstaat. En een automatisch back-up systeem.
 • Beeldmateriaal zoals banner en het filmpje hierboven.
 • en nog veel meer …

Meer weten?
Kijk dan op www.voeding-tegen-kanker.nl
of neem contact met ons op!

Over Karen Nijst

Ik heb jarenlang als marketing-communicatie adviseur gewerkt en denk dat ik destijds één van de eerste ben geweest in Nederland, die een computer in huis haalde. Iedereen verklaarde me voor gek. Zo'n log ding ... dat is toch geen aanwinst voor het interieur? Maar ik was verkocht!
Inmiddels ben ik al lange tijd gecertificeerd php-programmeur en webdesigner, toch blijf ik het belangrijk vinden dat de site van mijn klanten er niet alleen gelikt uitziet maar óók resultaten oplevert. Dat doe ik door mee te denken met de klant, waarna ik de wensen ‘vertaal’ naar technische oplossingen. De laatste jaren bouw ik voornamelijk WordPress-sites, WOOCOMMERCE webwinkels en sites op maat, waarvoor ik de themes schrijf en verschillende plugins. Daarnaast help ik mijn klanten bij het schrijven van commerciële teksten die het goed doen in de zoekmachines.
Contact opnemen? +31 (0)6-52 65 37 61 info@kahlo.nl