+31 (0)6-52 65 37 61

Liever een goedkope maar professionele website? Huur er eentje!

Ideaal voor (Startende) ZZP’ers, Freelancers, kunstenaars en verenigingen

Voor dit initiatief is een aparte website opgericht: onzezaakonline.nl.

Klik hier voor de FLYER

Klik op de afbeelding om onze FLYER te bekijken.

Ben je ZZP’er of Freelancer en wil je een eigen site?
Maar twijfel je nog? Omdat je geen flauw idee hebt hoe je moet beginnen? Of omdat je nog onvoldoende budget hebt?

Huur dan een Complete en Professionele site bij Kahlo Webdevelopment!

Voor €23,50 / maand heb je al een complete en professionele huur website die je altijd kunt uitbreiden naar een website op maat. Of een OnePage pagina voor €14,50/maand. Inclusief host en domeinnaam!
Klik hier voor meer informatie!

Kan ik mijn site zelf bijhouden?
Ja dat kan en hiervoor heb je geen speciale software of extra computerkennis nodig. Je logt gewoon in op je website waar en wanneer je maar wilt. En heb je geen tijd of zin om je eigen teksten in je website te zetten? Dan kun je gebruik maken van onze extra opties.

Wil je straks meer? Zoals bijvoorbeeld een webwinkel? Dan is het niet moeilijk om jouw site uit te breiden met de door jou gewenste functionaliteiten.

Meer weten?
Neem dan -uiteraard geheel vrijblijvend-  contact met ons op:
M.: +31 (0)6-52 65 37 61
E.: info@kahlo.nl

Over Karen Nijst

Ik heb jarenlang als marketing-communicatie adviseur gewerkt en denk dat ik destijds één van de eerste ben geweest in Nederland, die een computer in huis haalde. Iedereen verklaarde me voor gek. Zo'n log ding ... dat is toch geen aanwinst voor het interieur? Maar ik was verkocht!
Inmiddels ben ik al lange tijd gecertificeerd php-programmeur en webdesigner, toch blijf ik het belangrijk vinden dat de site van mijn klanten er niet alleen gelikt uitziet maar óók resultaten oplevert. Dat doe ik door mee te denken met de klant, waarna ik de wensen ‘vertaal’ naar technische oplossingen. De laatste jaren bouw ik voornamelijk WordPress-sites, WOOCOMMERCE webwinkels en sites op maat, waarvoor ik de themes schrijf en verschillende plugins. Daarnaast help ik mijn klanten bij het schrijven van commerciële teksten die het goed doen in de zoekmachines.
Contact opnemen? +31 (0)6-52 65 37 61 info@kahlo.nl