+31 (0)6-52 65 37 61

WordPress website snel installeren?

Waarom WordPress installeren?

WordPress is het meest gebruikte CMS op het internet! WordPress werkt lekker snel, vlot en betrouwbaar. Uit ervaring weten we dat klanten er snel mee uit de voeten kunnen. Ook is WordPress favoriet in de zoekmachines en vooral de blogs doen het over het algemeen heel goed. Standaard installeren wij voor jou de SEO Plugin van Yoast zodat je ervoor kunt zorgen dat de website nog beter gevonden wordt.

Snelle lancering mogelijk!

Omdat WordPress niet alleen aardig is voor onze klanten en de zoekmachines, maar het ook voor ons lekker werken is… kunnen we binnen een paar dagen jouw site online zetten.

Eigen webruimte

Er wordt geen gebruik gemaakt van de gehoste versie van WordPress.com. je krijgt een eigen domein met eigen software. Zo bent je volledig heer en meester over de website!

Kan ik zelf zo’n WordPress site installeren?

Dat zou kunnen. De basis (!) installatie is voor iedereen met enige kennis van internet redelijk goed te doen. Maar wie zich een beetje wenst te onderscheiden van de vele miljoenen andere WordPress gebruikers, zal snel merken dat er meer kennis nodig is.

Want wil je wil je meer? Zoals begeleiding bij het gebruik van het CMS? Uitbreiding met een nieuwsbrief? Een mooie, persoonlijke lay-out? Beter scoren in de zoekmachines? Of Google Analytics waarmee je de bezoekersaantallen kunt bijhouden? Dan kan het toch zinvol blijken de site uit te besteden aan een specialist.

Ook Plugins zijn gratis verkrijgbaar en er zitten veel goede toepassingen bij. Maar sommige plugins blokkeren andere plugins en bij een ‘foute plugin’ en verkeerd gebruik kan de website volledig uit de lucht verdwijnen. Als je het leuk vindt dit soort zaken op te lossen en om de kennis van het steeds veranderende WordPress up-to-date te houden, dan hebben wij niet veel te bieden. Wil je wil je dat niet? Dan spreekt het vanzelf dat je ons om hulp kunt vragen 😉 . Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Vraag het aan Kahlo Webdevelopment & Copywriting.

V.a. 550- heb je een complete –zoekmachine vriendelijke –
Bekijk de tarieven op deze site =>
website in WordPress. (Bekijk ook ‘Waarom WordPress‘ op deze site)

Wat mag je minimaal verwachten?

 • Een mooie basislay-out, waarbij we rekening houden met jouw huisstijl. En (uiteraard) responsive webdesign.
 • Minimaal 10 ingerichte pagina’s met meer informatie (zoals werkwijze, wie zijn wij etc).
  In WordPress kun je dit aantal makkelijk zelf uitbreiden!
 • Een contactformulier dat je zelf kunt wijzigen.
 • Een handige editor waarmee je makkelijk zelf de teksten kunt bewerken.
 • SEO-plugin (YOAST) waarmee je de site nog beter vindbaar maakt in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.
 • Social media buttons of embedden van social media.
 • Een uitgebreid en bijzonder gebruiksvriendelijk CMS waarmee je de pagina’s en blog kunt aanpassen en foto’s online kunt plaatsen.
 • Persoonlijke betrokkenheid.
 • Snelle levering!

Andere mogelijkheden:


*** Wil je geen standaard WordPress lay-out maar een site op maat?
Kahlo ontwerpt graag een volledig op maat gesneden ‘Theme’ waarmee je je je je onderscheidt van de overige 64 miljoen WordPress-gebruikers.
V.a. 145,- /theme, afhankelijk van de complexiteit van de lay-out.

Ondanks dat WordPress een bijzonder gebruiksvriendelijk systeem is, waarmee je ongetwijfeld snel uit de voeten kunt, is het raadzaam een korte training te volgen bij webbureau Kahlo.

Zo weet je zeker dat je echt alles uit jouw website haalt!

De training duurt ongeveer 1 uur en daar waar nodig laten wij ‘live’ zien hoe je jouw jouw site het beste kunt beheren.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Berichten plaatsen en pagina’s maken.
 • Tekst bewerken
 • Plaatjes en bestanden uploaden
 • Linkjes maken naar pagina’s op de eigen site of naar externe sites.
 • Hoe kun je de content (tekst en plaatjes) optimaliseren voor zoekmachines als Google (SEO).
 • Het menu bewerken.
 • Het contactformulier aanpassen.

Zo voel je je al snel thuis in de wereld van WordPress!

Waarom WordPress? Met onderstaand filmpje krijg je een goede indruk van de mogelijkheden (ca 3 minuten)

 

 

Over Karen Nijst

Ik heb jarenlang als marketing-communicatie adviseur gewerkt en denk dat ik destijds één van de eerste ben geweest in Nederland, die een computer in huis haalde. Iedereen verklaarde me voor gek. Zo'n log ding ... dat is toch geen aanwinst voor het interieur? Maar ik was verkocht!
Inmiddels ben ik al lange tijd gecertificeerd php-programmeur en webdesigner, toch blijf ik het belangrijk vinden dat de site van mijn klanten er niet alleen gelikt uitziet maar óók resultaten oplevert. Dat doe ik door mee te denken met de klant, waarna ik de wensen ‘vertaal’ naar technische oplossingen. De laatste jaren bouw ik voornamelijk WordPress-sites, WOOCOMMERCE webwinkels en sites op maat, waarvoor ik de themes schrijf en verschillende plugins. Daarnaast help ik mijn klanten bij het schrijven van commerciële teksten die het goed doen in de zoekmachines.
Contact opnemen? +31 (0)6-52 65 37 61 info@kahlo.nl